Underkänd idag

Hej mina vänner.
Fick tillbaka etik-tentan idag och var underkänd. Jag tyckte jag hade lämnat in en hyfsad tenta men det räckte inte. Jag har inte blivit underkänd förut och trodde, innan jag blev det idag, att jag skulle bryta ihop totalt om så skedde. Men det gjorde jag inte, jag kände mej mest snopen tror jag....Känns inte alls okej men jag är inte ledsen. Vi var skitmånga som blev underkända och jag tänker tillsammans med flera andra att överklaga. Jag måste bara studera min tenta en gång till och verkligen kolla om jag anser att examinatorn har gjort en felbedömmning. Ingen ide´att överklaga om man inte känner sej säker.

Efter domen så var det dags för föreläsning, det handlade om biologiska teorier och var den första i en rad om fyra. Dagens föreläsning var mest en introduktion som vi antagligen behöver för att förstå de andra och det var superintressant. Ser fram emot resten...precis som allt annat på den här kursen...JAG SER VERKLIGEN FRAM EMOT ATT LÄSA DET HÄR!!!!!!

Imorgon ska jag vara hemma och plugga....kanske ska handla lite också....får se om jag har lust.

Haha, förresten så pratade de om lågenergilampor på nyheterna idag, risken med det kvicksilver som de innehåller. Alltså OM en varm lampa går sönder inomhus så ska man öppna fönstret och lämna rummet i ca 30 minuter innan du sopar upp glaset och man får absolut inte dammsuga upp glaset för då sprids kvicksilvret och du riskerar att andas in det. Du ska märka burken med lock som du måste lägga lamresterna i med miljöfarligt avfall och lämna in det. Ja restriktionerna var många och debatten gäller att det ska finnas varningstexter på dessa lampor så man vet hur man ska göra och alltså inte slänger dom i soporna...för gör man det så är lågenergilampor MYCKET farligare än vanliga glödlampor. Vill du läsa mer så kan du göra det på http://www.kemi.se/templates/Page.aspx?id=5266
Läskigt är det tycker jag och jag vidhåller min tro att det kommer att bli vanligare att folk slänger dessa lampor i soporna än att de lämnar in dom som miljöfarligt avfall....vilket kommer att bli värre konsekvenser än om man använder "vanliga" glödlampor.

Kramelikram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0