Julhandel

Gokväll på er.
När Peter kom hem från jobbet idag så åkte jag mot Kristinehamn för att julhandla lite. Har en del julklappar kvar att inhandla. Blev då liggande bakom en sån där pudding till bonde som, hör och häpna, hade SEX backlampor på när han körde FRAMÅT på vägen. Ursäkta mej men vad faan tänker dom på?? Det är direkt livsfarligt och snart måste nån starta en demonstration mot detta fenomen. Det är en direkt trafikfara. SLÄCK FÖR FASEN BACKLAMPORNA NÄR NI KÖR FRAMÅT, DE SKA NI HA NÄR NI BACKAR!! Jösses så irriterande detta är. Jag klämde förståss helt käckt i med mina två ficklampor till helljus och låg precis i baken på denna någon i hopp om att jag irriterade honom eller henne åtminstone hälften så mycket som denne någon irriterade mej....troligen inte men som jag sagt förr så kändes det väääldigt skönt.

I Kristinehamn måste de ha missat att det är julafton om en vecka...eller så väntar alla på löning och barnbidrag. Parkeringen gapade tom när jag gled in på Maxi, mamma (som var med) och jag bara tittade på varann och undrade var alla folk var. Inne på Maxi var det lika folktomt......ingen julstress här inte. Vi åkte vidare till Coop Forum....där var parkeringen om möjlight ännu tommare. Men en grej hände där som jag undrar över.....alltså som jag sa så var parkeringen i det närmaste tom. Jag parkerade bredvid en bil fast med en lucka emellan....tyckte det var onödigt att klämma ihop sej när det fanns så gott om plats.....men se det tyckte inte en farbror som kom åkande strax efter oss. Nejdå, han klämde in sin bil emellan min bil och den andra...det blev så trångt att han knappt fick upp sin bildörr. Men hallåååååå, när hela parkeringen är tom behöver man väl inte trängas.
Nåväl...jag överlevde det traumat också hahaha...och vi gled in på det tomma coop och julhandlade utan trängsel och utan köer..helt otroligt en vecka före jul.

Imorgon ska jag till Örebro och lämna in tentan som jag aldrig trodde skulle bli klar....MEN DET BLEV DEN. Victor ska också följa med för vi ska julhandla lite tillsammans efteråt.
 
Peter ligger i feber nu, kom hem från jobbet idag och kände sej lite halvkrasslig och sen blev han bara sämre och sämre. Vi har faktiskt småretat honom lite för han kallar sej själv för stålmannen och påstår att han minsann aldrig blir sjuk utan att det bara är vi klenisar som blir sjuka....hihihi Gissa om vi har frågat vart stålmannen tog vägen idag:).

Nej nu är det snart spöktimmen så jag ska väl ta och rassla iväg till sängen.

Vi hörs imorgon igen raringar
Kraaaam

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0